Bitcoin kommer sannolikt att testa höjningar när tjurar raderar gårdagens förluster

Bitcoin ser en viss enorm styrka idag när priset går igenom $ 15.000 igen

Kryptovalutan har kämpat för att hålla sig över denna nivå efter att den mött ett intensivt inflöde av försäljningspress på $ 16.000
Avvisandet här var dock inte så intensivt, eftersom Bitcoin Loophole senaste tillbakadragning var kortvarig och följt av enorma uppåtriktningar
Var det trender nästa beror sannolikt till stor del på hur starkt stöd tjurar kan bygga till $ 15.000
Om den bryter under denna nivå igen kan det indikera att en trendförändring är nära förestående
En väl respekterad näringsidkare noterar nu att han ser efter ett steg till $ 15 600 på kort sikt, och förväntar sig också att altcoins kommer att se ytterligare styrka

Bitcoin och den aggregerade kryptovalutamarknaden ökar högre idag, med BTC som leder vägen efter sin återhämtning från låga priser på 14 400 $ som var högst upp på den senaste försäljningen.

Köpare köper aggressivt varje dopp som krypton står inför, ett tecken på att tjurar har full kontroll över utsikterna.

Var det trender på medellång sikt kan bero till stor del på huruvida tjurar kan bygga stöd till 15 000 dollar eller antingen starta en konsolideringsfas eller skjuta det över 16 000 dollar.

En näringsidkare noterar att han förväntar sig att ytterligare uppåt kommer att inträffa under de kommande dagarna och veckorna.
Bitcoin visar tecken på styrka när köpare absorberar senaste Selloff

I skrivande stund handlas Bitcoin upp med över 3% till sitt nuvarande pris på $ 15 300, vilket är runt det pris som det har handlats under de senaste dagarna.

Igår försökte björnar bryta denna stabilitet när de pressade priset till 14 400 dollar, med stödet här tillräckligt viktigt för att utlösa en nästan omedelbar rebound som ledde den upp till den plats där den för närvarande handlar.

Det finns en stark möjlighet att denna rebound markerar början på kryptos nästa ben högre.

Analystkrav flyttar högre är överhängande efter BTC-rebound

En legendarisk pseudonym handlare förklarade i en tweet nyligen att han förväntar sig att Bitcoin testar sin leveransregion till $ 15 600 innan han gör något seriöst steg högre.

”Jag kommer att hålla den här korta, tror att vi testar om utbudet på 15,6 000 innan någon större flytt på BTC. Altcoins rör sig ganska mycket mer som ett högre beta-spel när bitcoin svalnar lite. ”

De kommande dagarna borde ge insikt i betydelsen av den här senaste Bitcoin-returen.