Elon Musk is nu twee etheres en een halve Bitcoin waard…

De hele wereldcomputer die de financiën revolutioneert en digitaliseert, is nu slechts een halve Elon Musk waard.

Musk is nu de derde rijkste persoon op aarde na een verbazingwekkende stijging van de Tesla-aandelen die dit jaar 76 miljard dollar aan zijn rijkdom hebben toegevoegd.

Registreer of log in om door te gaan

Om verder te lezen, registreer je voor meer gratis artikelen of schrijf je in voor slechts $0,99 voor de eerste maand.

Top-rijkste mensen op aarde, augustus 2020

Top rijkste mensen op aarde, augustus 2020

De bovenstaande Billionaires Index van Bloomberg telt nog geen zeven miljard die vanochtend aan de netto waarde van Musk werd toegevoegd na een bullish Tesla stock split.

Hij is nu zo’n beetje rijker dan Zuckerberg, en is meer waard dan twee keer de marktkapitalisatie van etherische oliën en de helft van die van bitcoin.

Top-cryptos, augustus 2020

Top-cryptos, augustus 2020

Musk kan alle dogecoins tien keer kopen en merkt nog steeds niet eens een blip in zijn rijkdom, wat laat zien hoe klein de crypto’s nog zijn.

Zelfs Bezos‘ ho ex-vrouw is meer waard dan de hele marktkapitalisatie voor de verbazingwekkende en veelgeprezen extreem geniale prestatie van het hebben van seks met durf.

Twee biljoen is hoeveel beurzen handen dagelijks op de valutamarkten. Een half biljoen voor alle aandelen. Terwijl de Bitcoin Lifestyle voor vandaag 20 miljard dollar is in de afgelopen 24 uur.

Die $20 miljard is in veel opzichten vrij veel, maar cryptos zijn duidelijk nog steeds erg klein relatief gezien.

Er zijn suggesties gedaan voor bitcoin en eth zijn $3 biljoen waard, maar aangezien beide nieuwe activa zijn en dankzij de Amerikaanse ‚deep state‘ regulators hun best doen om zoveel mogelijk barrières voor bitcoin op te werpen, zijn de twee op dit moment slechts $250 miljard waard.

Dat suggereert dat er misschien genoeg ruimte is voor groei, maar wanneer deze extreme bullishness in aandelen zijn weg naar cryptos zal vinden, valt nog te bezien.