Alphabit Digital Currency Fund investerer i Stratis-protokollen

Stratis ‚innovative blockchain-løsninger har tiltrukket sig opmærksomheden fra den digitale aktivinvesteringsfond Alphabit, som har injiceret en indledende investering, mens de forpligter sig til en yderligere 8-cifret investering i løbet af de næste 24 måneder til vækst og udvikling af BaaS-økosystemet.

1. februar 2020, London, Storbritannien – Blockchain-as-a-Service-udbyder Stratis gør decentraliseret adoption lettere for ethvert firma med sine innovative produkter, der er designet til at passe problemfrit med ældre operationer ved at give virksomheder adgang til Stratis-blockchain via det bred- brugte programmeringssprog C #.

Platformen kører smidigt smarte kontrakter og flere sidekæder og huser en ICO-platform i fuld skala

Alphabit – en AUM-fond på en milliard dollar og en af verdens første regulerede digitale aktiver investeringsfonde med fokus på at levere nøglefærdige løsninger og hjælpe projekter med end-to-end partnerskaber – indgår i denne satsning for hurtigt at skalere Stratis ‚udvikling og hjælpe med at implementere banebrydende produkter, der giver almindelige organisationer mulighed for at bruge blockchain i deres daglige drift. En sådan betydelig forpligtelse fra Alphabit er et bevis på den banebrydende tilgang til Stratis tilbud.

Alphabit CEO Liam Robertson kommenterede partnerskabet:

“Stratis-protokollen passer efter analyse pænt ind i vores investeringsafhandling, og vi mener, at vækstpotentialet for Stratis kan være eksponentielt. Vi er glade for at byde Stratis velkommen i vores portefølje og ser frem til at støtte dem i de kommende måneder og år. ”

Stratis CEO Chris Trew sagde følgende:

”Vi er begejstrede for at samarbejde med Alphabit, en af verdens første regulerede investeringsfonde for digitale aktiver. Alphabits oprindelige indsprøjtning sammen med deres yderligere investeringsforpligtelse vil utvivlsomt hjælpe med at fremskynde vedtagelsen af Stratis Technologies, samtidig med at Stratis cementeres som go-to-platformen for Microsoft .NET Blockchain-udvikling.

Med Alphabits ekspertise og opbakning får Stratis beføjelse til at udvikle stadig bedre løsninger til markedet mellem virksomheder og virksomheder. Sammen med sin C # support vil Stratis ‚løsninger øge indbyggningen af blockchain-løsninger på det globale marked.